خورشت آلو
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم برای 6 نفر

:
مرغ پاک کرده=یک عدد در حدود 5/1 کیلوگرم


آلوی خشک=500 گرم


لپه=100 گرم


پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری


زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری


شکر=2 قاشق سوپخوری


نمک=به مقدار کافی


طرز تهیه:

آلو را می شوییم در دو لیوان آب خیس می کنیم.مرغ را با پیاز سرخ کرده و لپه و 2 تا 3 لیوان آب می گذاریم نیم پز شود

کمی به آن نمک می زنیم آلو را با آبش در خورش می ریزیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آلو با مرغ کاملا بپزد و زیاد له

نشود بعد زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم با شکر داخل خورش می ریزیم وقتی خورش به روغن افتاد آنرا می

کشیم. ممکن است مرغ را درسته یا قطعه قطعه در ظرف قرار بدهیم برای اینکه لپه زیاد له نشود بهتر است لپه را با پیاز

سرخ کرده کمی سرخ کنیم بعد داخل مرغ بریزیم.





:: موضوعات مرتبط: انواع خورشت , ,
:: بازدید از این مطلب : 246
|
امتیاز مطلب : 54
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: